Εκτύπωση

swtosΣωτήρης Κοτσαμπάς
Αγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες και φίλοι επισκέπτες, σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων του νομού Σερρών και για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα το e-mail μας είναι:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εν πρώτοις εύχομαι από καρδιάς τα ΄χρόνια πολλά΄ για το νέο έτος 2014, που ξεκινάμε μαζί με αυτή την ιστοσελίδα μας ελπίζοντας για ένα καλύτερο αύριο, μετά την φορολογική λαίλαπα από τα πρωτοφανή φορολογικά μέτρα λιτότητας του 2012 και 2013, που έπληξαν τον Ελληνικό λαό γυρίζοντάς των πολλά χρόνια πίσω..


Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε από τον νύν πρόεδρο Σωτήρη Κοτσαμπά , για να μπορούνε τα μέλη μας να επικοινωνούνε μέσω των νέων τεχνολογιών και να μπορoύν να αποκτήσουν ένα ακόμη βήμα διαλόγου επικοινωνίας, με την διαδικτυακή πύλη της Ομοσπονδίας μας και να ενημερώνονται για οποιοδήποτε νέο που αφορά τον επαγγελματικό-Βιοτεχνικό και Εμπορικό κόσμο των Σερρών και όχι μόνο, καθώς και θα πληροφορούνται για όλες τις εξελίξεις στον νομό μας και στην Ελλάδα, μέσω της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ελλάδος.
Για προσωπικά θέματα που σας απασχολούν, μπορείτε να επικοινωνείτε με το e-mail του προέδρου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Επίσης θα μπορείτε αν θέλετε να διαφημίζεστε είτε σαν Σωματείο, είτε σαν ατομική επιχείρηση μέσα από την Ομοσπονδία.
Η Ομοσπονδία μας ιδρύθηκε το            και σκοπό εξ’ αρχής έχει την διεκδίκηση, μελέτη και την προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.
Γι’ αυτό τον σκοπό κάνει συστηματική μελέτη των προβλημάτων όλων των επιχειρηματιών και χωριστά για κάθε κλάδο των Σωματείων της με την συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.
Ενθαρρύνει την συνεργασία των μελών της για κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής για αποτελεσματικότερη προάσπιση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων της.
Και αυτό γίνεται με την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών των σωματείων μας και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου των ιδίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους με διάφορα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης στις νέες σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογικές εξελίξεις στον κάθε επαγγελματικό κλάδο.
Απευθύνεται στις Δημόσιες διοικητικές και δικαστικές αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση, στις συνεταιριστικές οργανώσεις εσωτερικού και εξωτερικού και χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Εκπροσωπεί σε διάφορα συμβούλια με τα μέλη της σε κρατικές υπηρεσίες, επιτροπές και οργανισμούς στην τοπική αυτοδιοίκηση για θέματα που αφορούν τους κλάδους.
Μετέχει οργανικά με εκπροσώπους αντιπροσώπους της στην τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε. Ελλάδος και είναι μέλος αυτής από την ίδρυσή της το              .
Μέλη της Ομοσπονδίας είναι οι επαγγελματικοί Σύλλογοι και Σωματεία του Νομού Σερρών  που νομίμως έχουν κάνει εκλογές με Δικαστικό Αντιπρόσωπο ως ο νόμος 1712/1987 και 2081/1992 ορίζει.
Αυτά και πάρα πολλά άλλα μπορείτε να μάθετε, αν μπείτε στην Οργανωτική δομή και στο ιστορικά δρώμενα της ιστοσελίδας μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο που τυχόν θα διαθέσατε και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας και τις όποιες εμπειρικές συμβουλές σας, για να διορθώσουμε προς το καλύτερο την ιστοσελίδα μας.
Με εκτίμηση Σωτήρης Κοτσαμπάς.
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών- Βιοτεχνικών και Εμπορικών.
Σωματείων Ν. Σερρών.
Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών.

: Режим питания дня. Лучший режим здорового питания. Рацион и режим питания. Диета меню на неделю. Хорошая диета на неделю для похудения. Диета на неделю отзывы. Уход за ребенком до года. Хороший присмотр и уход за детьми. Декрет по уходу за ребенком.
Самое быстрое похудение. Лучшая диета для похудения быстро. Быстрое похудение в домашних условиях. Идеальное женское тело. Самое красивое женское тело фото. Идеальные пропорции женского тела. Фитнес для дома для похудения. Лучшие фитнес уроки для похудения. Фитнес программа для похудения. Натуральная шведская косметика. Где натуральная косметика купить. Натуральная косметика оптом. Лечение артроза суставов. Все болезни суставов лечение. Лечение суставов отзывы.