Νέα - Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και τους γονείς τους, ότι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και της Ομοσπονδίας μας συνδιοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ. σας ενημερώνει ότι με απόφαση του Δ.Σ. της 15/01/2018 θα διατεθούν από την Ομοσπονδία 1 έως 2 λεωφορεία για την συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00 για το Μακεδονικό ζήτημα.Παρακαλούμε ενημερώστε μας στην Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή ώρα 12:00, στο facebook, ή στο τηλέφωνο του Γεν. Γραμματέα Χ. Μαυρομιχάλη 6974884895
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ.) σας ενημερώνουν ότι προκειμένου να περιοριστεί η χρήση της πλαστικής σακούλας από 1 Ιανουαρίου 2018 ισχύει ο νόμος 4496/2017 που επιβάλλει περιβαλλοντικό τέλος για τις λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς.  Ο συγκεκριμένος νόμος αποτελεί μέρος της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία. Το περιβαλλοντικό τέλος ορίζεται στα 0,03 € + Φ.Π.Α. 24% δηλαδή σύνολο 0,0372 € ανά σακούλα. Λόγω όμως της ελάχιστης υποδιαίρεσης του ευρώ που είναι το 1 λεπτό ( 0,01€ ) η συνολική χρέωση είναι 0,04€ ανά σακούλα.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών ΟΕΒΕΣΣ σε συνεργασία με την εταιρία FinancialBusinessSystems Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ συνδιοργανώνουν ειδική ημερίδα με θέμα:
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στο γραφείο της ΟΕΒΕΣΣ πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου ομόφωνα αποφασίσθηκε η διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των εγκαταστάσεων της RADIOTAXI Α.Ε, όπου στεγάζεται και το Σωματείο ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Σερρών «Ο ΆΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», στην οδό Δογάνης (Τέρμα Δογάνης ) στην περιοχή Ομόνοια Σερρών. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Σωτήρης Κοτσαμπάς Χρήστος Μαυρομιχάλης
Σελίδα 1 από 40

Επικοινωνία

gsevee logo
: Режим питания дня. Лучший режим здорового питания. Рацион и режим питания. Диета меню на неделю. Хорошая диета на неделю для похудения. Диета на неделю отзывы. Уход за ребенком до года. Хороший присмотр и уход за детьми. Декрет по уходу за ребенком.
Самое быстрое похудение. Лучшая диета для похудения быстро. Быстрое похудение в домашних условиях. Идеальное женское тело. Самое красивое женское тело фото. Идеальные пропорции женского тела. Фитнес для дома для похудения. Лучшие фитнес уроки для похудения. Фитнес программа для похудения. Натуральная шведская косметика. Где натуральная косметика купить. Натуральная косметика оптом. Лечение артроза суставов. Все болезни суставов лечение. Лечение суставов отзывы.